site stats
BallinaVIPKy është raporti i Tarës me Bleron

Ky është raporti i Tarës me Bleron

Blero dhe Tara në shumë raste shfaqin momentet e lumtura që përjetojnë së bashku.

Tara me zgjuarsinë që ka, shumë herë e dëshmon që është një vajzë me virtyte të dalluara, e sigurisht kjo gjë e bën të ndihet mirë këngëtarin në fjalë.

Një një selfie të bukur që kanë publikuar së fundmi, babë e bijë duken për mrekulli.

Kuptohet, edhe pse nuk jetojnë bashkë shihet që kjo gjë nuk ndikon aspak në raportin e tyre.

Must Read