Labinot Gashi – Labi ia ka dalë të realizoj shumë nga ëndrrat e tij të dikurshme.

Ai, sot është ai që ka dashur dikur.

Labi i emisioneve si “Op op Labi”, “Ajkë e mjaltë”, “1 kafe me Labin”, e të tjera, ka një karrierë të gjatë në botën e televizionit.

Labi dikur ka qenë valltar, më pas ka punuar në radio, e ndërkohë televizioni është bërë dashuria e tij e madhe dhe e pa krahasueshme.

Megjithatë, dashuria e parë e Labit mbetet radio.

Ai, edhe më tej po e mban një emision në një nga radiot e kryeqytetit./Kosovarja/