Ylli i pornografisë pasi e ”gjeti” Zotin, tregon se kur duhet gratë të kryejn mardhënje

Një yll i pornografisë e cila u largua nga industria e bordeleve ka thënë se grata duhet të presin për mardhënje.

Brittni De La Mora, e njohur si Jenna Presley, luajti në qindra filma për të rritur, përpara së ajo të tërhiqej nga kjo industri, dhe për tu marrë me fe.

Jenna u emërua një prej 12 artistëve më të mirë të revistës Maxim në pornografi dhe gjithashtu u rendit e dyta në “American Se… Star” të Jenna Jameson në Playboy TV.

Brittni pastaj filloi të shkonte në Kishë dhe e ktheu jetën e saj rreth e rrotull, duke gjetur më vonë burri i saj pastor.

“Në Kishë kam dëgjuar shumë histori të mrekullueshme nga gratë që kishin marrëdhënie të këqija, ishin seksualisht intime para martesës dhe luftuan gjithë kohën, por Perëndia i dha një rast atyre,” përfundoi Presley.

Shiko Fotot: