Veçse jemi në sezonin e vjeshtës dhe kemi vërejtur se disa xhinse po janë më trendi se tjerat.

Është e vërtetë se në secilën stinë të vitit ndryshon edhe gardëroba e çdo personi.

Por, ajo çfarë blini për ta kaluar këtë periudhë të vitit padyshim se është e rëndësishme dhe ju duhet ta merrni vendimin më të duhur.

Duke pasur parasysh këtë, më poshtë ekspertët kanë përpiluar një listë me disa prej xhinseve më të mira për vjeshtën e vitit 2018.

Lista e mëposhtme përbëhet nga xhinse të gjera e të ngushta, dhe është e mbushur me shumëllojshmëri.