William dhe Kate takojnë për herë të parë nipin e tyre Archie

Para pak ditësh Princ Harry dhe dukesha Meghan Markle janë bërë prindër për herë të pare.

Media e huaja kanë zbuluar se çifti Princ Wiliam dhe dukesha Kate Middleton e kanë takuar të voglin Archie në një vizitë në shtëpinë e Harry dhe Meghan.

Gjithashtu William dhe Kate nuk ishin të shoqëruar nga fëmijët e tyre, të cilët do e takojnë kushëririn e vogël në një moment të dytë.