Për videon spektakolare, imazhet e teleskopëve Hubble dhe Spitzer u kombinuan me teknikat e Hollivudit.

NASA ka lëshuar një video të re të Shoqërisë së Astronomëve Amerikanë.

Kjo tregon një fluturim përmes mjegullës së Orionit.

Nebula e Orionit është rreth 1344 vite dritë nga Toka.

Mosha e tij vlerësohet në tre milionë vjet.

Për të krijuar videon dy minutëshe, të dhënat dhe pamjet e teleskopëve Hubble dhe Spitzer World Space u kombinuan.

Të dhënat vijnë nga spektri i dukshëm dhe infrakuzor i dritës.

Këto u kombinuan me teknikat e filmit të Hollivudit, sipas NASA-s, për të krijuar “vizualizimin më të mirë dhe më të hollësishëm të multi-valës së Orbasë të Orionit”.