U zhduk qe 4 ditë vajza nga Fushë Kosova, nuk dihet akoma vendndodhja e saj

Është zhdukur një vajzë nga Fushë Kosova.

Një vajzë nga Fushë Kosova është larguar nga shtëpia para katër dtësh dhe ende nuk dihet vendndodhjen e saj.

“Fushë Kosovë 17.07.2019-Më 20.07.2019 ankuesja femër K/Shqiptare, ka raportuar se vajza e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.

Rasti është duke u hetuar”. /Lajmi.net/