U nisën për pushime në Kosovë, aksidentohen rëndë dy vëllezërit nga mërgimi

Dy vëllezër shqiptarë kanë pësuar lëndime të rënda, si pasojë e një aksidenti trafiku derisa po ktheheshin në Kosovë.

Ata po udhëtoni nga Zvicra për në Kosovë teksa janë aksidentuar në Kroaci, shkruan Albinfo.ch

Të aksidentuarit M. Sh dhe M. Sh janë dërguar menjëherë në spital në gjendje të rëndë.

Deri më tani nuk është dhënë asnjë informacion në lidhje me rastin.

Madje as mediat kroate nuk kanë raportuar lidhur me këtë aksident.