U martua Linda Morina? Mahnitë me bukuri!

Emri i Linda Morinës nuk është më i panjohur si në vend ashtu edhe në diasporë.

Edhe pse vazhdon të ofendohet dhe të kritikohet nga të tjerët, veprimet e saj nuk po kanë të ndalur të cilat i ka vend e pa vend.

Iu është ngjitur skenës papritur dhe tani është shumë e famshme falë gjesteve të saj të pahijshme e që ndonjëherë nuk i kanë munguar as skandalet.

Pra, Linda si Lindë një kohë ishte më e përfolura e faqeve rozë, ku padyshim ia kanë pa hajrin dhe portalet duke ua shtuar ndjekësit e shumtë gjithnjë e më shumë.

Në fakt po vazhdon me të njëjtin ritëm, të cilën herë pas here e shohim të vijë me ndryshime të papritura, e që me këtë të fundit vërtetë që befasoi duke lënë gojëhapur të gjithë.

Sikur të jetë fejuar apo martuar sepse në imazhin e fundit mezi njihet nga ndryshimi e që nuk dihet kush e bëri të ndryshojë kaq shumë.

Apo, edhe egziston mundësia që më në fund i kanë ardhur mendët në kokë dhe ka vendosur që të tregojë veten ashtu edhe siç është parë në këtë fotografi, pasi edhe u mirëprit mjaft mirë nga të tjerët ku edhe pranoi vetëm fjalë të mira pas këtij publikimi./Kosovarja/