Do t’ju mbajnë në mend derisa të jenë gjallë!

Meshkujt i eksitojnë detaje të ndryshme te bashkëshortet e tyre, mirëpo asgjë nuk mund të krahasohet me trupin lakuriq të femrës.

Derisa disa e dëshirojnë plotësisht lakuriq trupin e femrës, të tjerëve më interesante u është nëse femra ka lënë pa e hequr vetëm sytjenat, kanotierën apo madje këmishën e saj.

Ja se çfarë dëshirojnë meshkujt të shohin te femra gjatë seksit:

Vetëm brekët

Nuk ka asgjë më seksi se sa kur femra lë një copë veshjeje në trup siç janë brekët, të cilat ai mund t’i largojë anash dhe të fillojë aksionin.

Kanotiera e saj

Meshkujt eksitohen goxha shumë kur femrat bartin rrobat e veta, aq më parë nëse u janë paksa të mëdha.

Për shembull ?

Ndonjë këmishë gjysmë e zbërthyer pa asgjë nën të.

Rrobat e brendshme seksi

Dantella gjithmonë është zgjedhje e mirë për lojëra të zjarrta në krevat, qoftë kur është fjala për sytjenat, brekët, halterët (kapëset) apo çorapet pa kapëse. Apo gjithë veshjen.

Brazilianet

Shumica e bandillëve eksitohen me thjeshtësinë, prandaj u janë shumë të parezistueshme “brazilianet”, të cilat u ngjasojnë brekëve të gjera femërore, janë të prera lart në vithe.

Kanotiera e ngushtë

Kanotiera e ngushtë pa sytjena thekson sisët dhe thimthat dhe është shumë seksi. Është e mirë sepse për të meshkujt mund të kapen në pozitën prapa.

Mëndafshi

Prekja e mëndafshit në lëkurë? A ka gjë më mirë? Disa brekë të mëndafshta apo mantel i lehtë i mëndafshtë do t’ia marrë mendtë totalisht.

Pizhamet

Pizhamet zakonisht nuk konsiderohen rroba seksi, mirëpo mund të jenë nëse kur i veshim ndihemi ashtu.

Asgjë

Trupi lakuriq është trup lakuriq dhe ndonjëherë rrobat vetëm pengojnë, apo jo?

Poenta qëndron aty që femra vesh atë në të cilën ndihet mirë, edhe pse ato mund të jenë brekë pambuku më të zakonshme.