Këtë secila damë duhet patjetër ta dijë, në mënyrë që të duket perfekte

Shumica e femrave ka probleme me vënien e tushit në sy.

Problemi mund të zgjidhet pas një kohe dhe pas një përvoje.

Mirëpo, gjithmonë kërkojmë mënyra më të thjeshta.

Dhe një të tillë e kemi zbuluar.

Vegla për vënien e tushit është selotejpi.

Ngjiteni mu ashtu siç dëshironi të duket linja në sytë tuaj.

Kur ta hiqni shiritin, linja juaj do të jetë perfekte.