Të fluturosh rreth botës dhe të shikosh vende të reja, mbetet gjithmonë një kënaqësi.

Kompania kanadeze për t’i bërë të ndihen edhe më mirë klientët e saj ka krijuar disa versione që të lënë pa mend të modelit Embraer E190-E2, me të cilin po “pushton” qiejt”.

Kompania ka zgjedhur të pikturojë mbi këta avion tigra, peshkaqen apo dhe shqiponja.

Fotot e këtyre avionëve janë bërë virale në rrjet.