Të fshehtat tona të karakterit i tregon mënyra se si lahemi, ja çfarë do të thotë kur lajmë pjesët intime të parat

Gjithçka që ne bëjmë në jetën tonë lidhet me personalitetin tonë.

Madje edhe mënyra se si laheni tregon shumë për personalitetin tuaj.

Pothuajse të gjithë njerëzit kanë mënyrën e vetë për t’u larë.

Pjesa e trupit tuaj që lani të parën tregon shumë.

Për shembull nëse lani fytyrën tuaj të parën kjo tregon se ju jeni shumë të shqetësuar për atë çka njerëzit mendojnë për ju. Por kjo tregon se ju jeni edhe i  turpshëm.

Nëse lani këmbët do të thotë se ju jeni një njeri i përulur dhe se doni të qëndroni gjithmonë me këmbë në tokë.

Por nëse lani të para sqetullat tuaja, kjo tregon se ju jeni një njeri tek të cilët të tjerët kanë besim.

Ndërsa ta persona që janë pjesët t intime të parat janë shumë të turpshëm dhe kanë pak besim tek vetja.

Kurse ata persona që lajnë flokët të parat kanë qejf rregullat dhe disiplinën. Këta persona  vendosni inteligjencë e tyre gjithmonë në punë.

E nëse lani shpatullat dhe qafën tuaj së pari do të thotë se ju jeni një njeri që punoni me vështirësi.  Po ashtu kjo tregon se ju jeni edhe një njeri mjaft pozitiv.