Tani në Rrokum Roll, Lutfi Haziri, Jakup Krasniqi, Arbana Xharra, Gezim Kelmendi dhe Shpend Ahmeti [Live]

Sontë në televizionin Rrokum TV në emisionin Rrokum Roll janë të ftuar Lutfi Haziri, Jakup Krasniqi, Arbana Xharra, Gezim Kelmendi dhe Shpend Ahmeti.

Ndiqeni Live Emisionin:

RROKUM ROLL 01. 06. 2017 (EP 551) I ftuem: Lutfi Haziri, LDK

Posted by Rrokum TV on Donnerstag, 1. Juni 2017