Sa shumë është rritur Gjini i Anitës dhe Ramushit, do të befasoheni!

Gjin Haradinaj është djali i madh i Anita Muçajt dhe Ramush Haradinajt, shkruan “InfoKosova”.

Gjinin e Anitës dhe Ramushit të gjithë e njohim dhe kjo falë prindërve të tij që janë të famshëm.

Babai i Gjinit aktualisht është kryeministër i Republikës së Kosovës, ndërsa e ëma e tij Anita akoma vazhdon të jetë folëse e lajmeve në Televizionin Publik të Kosovës.

E mbani në mend sigurisht Gjinin e Anitës dhe Ramushit kur ishte i vogël, por tani si një djalë i rritur nuk e keni parë?

E ne ua sjellim ca pamje të tij, ja çfarë bukuroshi është bërë ai./InfoKosova/