Qysh prej paraqitjes së parë pas lindjes së vajzës, Ryva Kajtazi shfaqej nga palestra.

Këngëtarja luftonte me çdo kusht, për t’i rikthyer linjat dhe për t’i hequr kilet e fituara nga shtatëzania.

Kjo më së miri vërehet në fotografinë e saj të fundit, ku shfaq këmbët tejet në formë.

Ndërsa në krahë mban vajzën e saj./Indeksonline/