Rodrigo Alves ka bërë aq shumë operacione plastike saqë tani quhet “Kukulla njeri”.

Ai ka shpenzuar një pasuri të tërë në operacione plastike dhe vazhdon çdo herë të bëjë të tjera.

Së fundi, ai i është nënshtruar operacionit të 60-të me radhë, kësaj radhe ai ka larguar katër brinjë nga trupi.

‘Kukulla Ken’ njëherësh bëhet njeriu i parë që realizon operacion të tillë dhe mediet e huaja kanë sjellë imazhe nga ndërhyrja kirurgjike.

Madje edhe vetë ai, ka sjellur imazhe para dhe pas operacionit, ndërsa komentuesit e vlerësojnë si “çmeduri” ajo që Rodrigo Alves e bën në trupin e tij.