Një video e një qeni është bërë virale në rrjetet sociale. 

Kjo pasi që qeni me ngjyrën që ka duket si statujë.

Pronarja e qenit, Sandra Pineda në një intervistë tha se njerëzit gjithmonë e ngatërrojnë qenin e saj me statujë dhe kjo i duket qesharake.

“Fillimisht, unë kam menduar që ka qenë një shaka por pastaj e pash që ishte serioze” u shprehë Pineda.