Publikohet foto e Shpend Ahmetit në Bullgari, nuk do e njihni

Shpend Ahmeti ka fituar votat për të qenë kryetar i Prishtinës edhe për katër vite tjera. Është ndër të vetmit në Lëvizjen Vetëvendosje, që ka vizë amerikane. Asokohe Ahmeti ishte student në Bullgari.

Shpendi kishte pasur rastin ta takonte Clintonin si udhëheqës studentorë.

Por, 17 vjet më pas, marrëdhëniet ndërmjet Ahmetit dhe Amerikës duket se kanë pësuar ndryshime.

Kryetari i Prishtinës disa herë ka marrë pjesë në protesta të dhunshme të opozitës.
Fotografi me ish kryetarin Amerikan Bill Clinton.