Ky është Hamza Bendelladj. Ai ka hakuar 217 banka duke përfituar 400 milion dollar.

Të gjitha këto para ai i dhuroi për Afrikën dhe Palestinën.

Bendelladj u ekzekutua duke qeshur.

“Unë nuk ndihem fajtor për ndonjë krim”, kishte thënë ai, para ekzekutimit vitin e kaluar.

Hamza, i cili është konsideruar edhe si “hero i myslimanëve”, la edhe një mesazh para se të vdiste:

“Paratë dhe pushteti nuk janë asgjë, nëse nuk përdoren për të krijuar një botë më të mirë”.