Portieri serb surprizohet nga shqiptarët dhe thumbon vendin e tij: Më lehtë ishte në Elbasan se sa…

Portieri serb i Partizanit të Beogradit, Vladimir Stojkoviç ka mbetur gjithashtu i mahnitur nga pritja që iu bë ekipit të tij në “Elbasan Arena”.

Ai ka treguar atmosferën e kësaj ndeshje, duke e përshkruar si shumë të qetë, madje më të qetë sesa një neshje në kampionatin serb.

“Sinqerisht është më e vështirë që të luash në Novi Pazar se sa në Elbasan. Ishte një ndeshje normale, e fortë njëlloj si një ndeshje e kampionatit. Mendoj se më shumë atmosferë ka në Novi Pazar, u shpreh i çuditur ai.