Policia kapi përsonin nga zhurma e gazrave

Nga zyrtarët u tha se u bë lokalizimi i një përsoni të kërkuar për një substanc na rkotike gjatë gundjavës, i dyshuari liroj gazra aq shumë thanë zbatuesit e ligjit në Masuri.

Departamenti i Clay County Sherriff postoi në Facebook për të treguar se si gazrat luajtën rol në arrestimin jashtë ‘City of Liberty’, transmeton lajmi.

“Nëse kanë lëshuar urdher-arresti për ju, policia janë duke iu kërkuar dhe ju lëshoni gazra aq shumë sa që hiqni dorë nga vendi ku po fshiheni, definitivisht keni pasur ditën më të keqe të jetën tuaj #KaNdodhur”, shkroi zyra e shefit të policisë nga Departamenti i Missouri-t.

Zyrtarët nuk kanë treguar në lidhje me emrin apo ndonjë detaj tjetër për të dyshuarin.

Pavarësisht kësaj, ata tutje bënë të ditur se nuk ka pasur ndonjë të lënduar përgjatë përndjekjes.