Garda e Republikës ka qëlluar me plumba gome dhe gaz lotsjellës nga tarraca e Kryeministrisë në drejtim të protestuesve.

Ata tentuan të çanë kordonin e policisë për herë të dytë dhe mësynë kryeministrinë.

Ndërkohe që është shkatërruar instalacioni në oborrin e kryeministrisë dhe po thyhen xhamat.