Për ditëlindjen e Ledionit Sara zbulon dhe gjinin e bebit që po e pret

Në një vend nga pushimet Sara bëri të ditur se po pret fëmijën e saj të dytë bashkë me Ledionin, ndërsa sot në një ditë të rëndësishme jep një lajm edhe më të bukut, tregon gjinin e bebit që po pret.

Pak ditë më parë Sara Hoxha zbuloi se do të bëhej nënë për herë të dytë.

Sot bashkëshorti i saj, Ledion Liço ka ditëlindjen. Në fjalët dedikuar tij, Sara ka zbuluar edhe gjininë e bebes.

“Vite më parë në këtë datë, për ditëlindjen e tij, unë takova shpirtin tim binjak.

Nuk mund të kisha zgjedhur një burrë dhe një baba më të mirë për dy djemtë tanë.


Të dua!” -ka shkruar Sara përkrah fotove nga dasma. Më poshtë ka shtuar se edhe pse Ledioni nuk ka rrjete sociale, ajo e di që i kontrollon lajmet për të online.

Pra Londoni do të bëhet me një vëlla.