Mbas 10 vjete martese cifti nuk kishte mundesi qe te kishin femi.

Por ndodh e papritura kur gruaja mbetet shtazen dhe kjo shtatzeni ishte ndryshe nga te tjerat.

Kur ajo vizitohet te gjinekologu ai i thote qe ke nje shtazteni te shendetshme dhe shume surpriza per ty.

Dhe mbas disa mujash ajo lind 5 femije te bukur.

Dhe kjo ishte nje nga lajmet me et bukura te ne jeten e tyre familjare.

5 femije te mrekullueshem.

Kot nuk thone kush duron fiton dhe pas 10 vjet durim ja dhe shperblimi.