Të dielen musafir të “Kojshia Show” ishin: Hydajet Bytyqi parapsikolog, Ilir Ferizi hipnotizer dhe Adem Kolgeci shërues alternativ, shkruan InfoKosova.

Ata thanë se ekziston magjia dhe mund të shërohet në këtë formë./InfoKosova/

Për ta kuptuar, ndiqeni emisionin “Kojshia Show”: