Një burrë ka publikuar një video, ku sipas tij shihet një fantazmë duke luajtur me mbulesat e shtratit

Ende nuk është bërë e ditur se ku është xhiruar ky filmim, por shihet se si mbulesa ndonjëherë ngritet, e më pas ulet.

Madje, njeriu që e ka xhiruar ka thënë se ‘e ka parë dikë duke u ulur në krevat’ gjatë natës, dhe për këtë arsye e xhiroi.

Madje, ai thotë se vajza e tij është tmerruar nga kjo video.