Nxehtë, shumë nxehtë…

Morena Taraku, e veçanta e pistave të modës, e fotografive “fashion” dhe e skenës muzikore, vazhdon ta bëjë edhe më nxehtë me foto ekskluzive.

Morena shfaqet nga plazhe e pishina të ndryshme, ku format e saj fizike u bëjnë konkurrencë edhe bukurive të natyrës.

Në këto ditë me vapë tropikale, imazhet e Morenës për dikë sjellin fresk, e dikujt ja qesin flakën.