Nuza me shokë gjykon sot ndeshjen Bregu i Fildishtë – Moldavi

Tre gjyqtarët kosovar Genc Nuza, Edmond Zeqiri e Fatmir Sekiraqa do gjykojnë ndeshjen ndërkombëtare Bregu i Fildishtë – Moldavi.

Ky takim do zhvillohet nështë Parisë dhe fillon nga ora 20:00.

Më parë Nuza ka gjykuar edhe ndeshjen Turqi – Moldavi kurse së fundit gjykoj PortugalinU21.