Nusja e Milotit ‘sfidon’ të gjitha, shfaqet kaq tërheqëse nga pushimet

Milot Rashica është sensacioni i futbollit kosovar.

Ai është tani një ndër futbollistët më të pëlqyer dhe suksesi i tij po zgjerohet çdo ditë e më shumë.

Pas ndeshjeve me kombëtaren, Miloti ka shkuar në pushime me gruan e tij.

Ajo po merr gjithmonë vëmendjen me paraqitjet e saj përherë tërheqëse.