Nuk është burri i asnjërës, por ky mashkull ua shtroi një drekë dhe ua mori zemrat motrave Ismaili!

Adelina, Ema dhe Zanfina Ismaili janë ndër motrat më të pëlqyera nga publiku shqiptar, shkruan “InfoKosova”.

Tri bukuroshet Ismaili sot kishin dal me djalin e Adelinës Uliksin për të drekuar.

I biri i Adelinës duket se kishte marrë gjithë vëmendjen e kësaj dreke familjare me veprimet e tij duke i bërë tetet dhe nënën që ta duan e të kënaqen fortë me të.

Ndërsa tri bukuroshet si zakonisht ishin veshur me shumë stil dhe shije.

Këtë drekë familjare të motrave Ismaili e kishte zbukuruar edhe më shumë Uliksi i cili ka filluar të rritet dhe po duket si një engjëll i vogël./InfoKosova/