Hipnoztizeri dhe shërusi alternativ Ilir Ferizi tregon se si i erdhi një i vdekur në ënder dhe i tregoi shumëçka për jetën, ku të gjitha ato gjëra thot se i ka ndodhë edhe vërtetë në jetë./InfoKosova/

Ndiqeni emisionin me poshte per ta kuptuar: