Këngëtarja Nora Istrefi vazhdimisht është e angazhuar në koncerte.

Në Instagram është publikuar një video nga Valdrin Sahiti ku ajo shfaqet në veshjen e disenjatorit në mënyrë tejet atraktive.

Nora gjithnjë përkujdeset që të duket e mrekullueshme në paraqitjet e saj dhe këtu e ka ndihmën e një prej më të mirëve, shokut të saj, Valdrinit.

Nora dhe Valdrini ka me vite që punojnë së bashku dhe ky i fundit me krenari shpalos kreacionet që i realizon për këngëtaren seksi.

Shiko Videon: