Hulumtimi interesant i bërë nga shkencëtarët.

Familja që ecën në të katër gjymtyrët është një dokumentar i BBC Two që eksploron historinë e pesë individëve në familjen Ulas, një familje kurde në Turqinë Juglindore.

Megjithatë, ata vazhdojnë të ngacmohen vetëm për shkak se ecin në të katër këmbët nga fëmijët fqinj.

Duket se ata kanë probleme shendetësore me trurin e tyre, dhe kjo është arsyeja pse këta ecin në këtë mënyrë.

Ju duhet ta falënderoni Perëndinë pa marrë parasysh se çfarë keni dhe mendoni për njerëzit më pak fat në aspektin e aftësive.