Një dem në Gjermani egërsohet shumë, sa që i mbytë pronarin dhe djalin e tij!

Në Gleisenberg të Gjermanisë një dem mbyti babanë dhe të birin.

Demi nga qetësia e plotë, papritmas sulmoi djalin e fermerit duke e lënë të vdekur.

Kur babai i tij vërejti mungesën e të birit për disa orë, shkoi të shohë në fermë se çfarë po ndodhë.

Sidoqoftë, demi e sulmoi edhe atë dhe e la të vdekur në vend.

Policia ishte e detyruar të vrasë demin për të nxjerrë kufomat nga ferma.