Atmosfera festive ka mbërritur edhe në shtëpinë e çiftit të sapomartuar Getoar Selimi dhe Marina Vjollca.

Ka qenë Geti i cili përmes disa videove në Instastories ka treguar pemën e Vitit të Ri dhe mënyrën sesi e kanë areduar.

Duket se në këtë bredh nuk mungojnë ngjyrat apo edhe zbukurimet pak më të çuditshme si përshembull disa fytyra grash.