“Sevgi” është aktorja e serialit tuaj të preferuar “Beni Affet”, shkruan “InfoKosova”.

Në këtë serial ajo luan rolin e nënës së tre fëmijëve, Bahar, Ymyt dhe Kader.

Sevgi në këtë serial duket si një plakë e ngratë dhe e varfër, por në jetën reale ajo dallon shumë nga roli.

Sevgi emrin e vërtetë e ka İlkay Kayku dhe jeton një jetë si sportiste.

Ajo shumë shpesh hedh fotografi nëpër rrjetet sociale ku shihet duke bërë ushtrime në palestër.

Edhe sonte “Sevgi” shfaqet pikërisht nga palestra në një pozitë që rrallë ndonjë femër mund ta bëj ballë!

Ja shikojeni “Sevgi” se çfarë ushtrimesh bën./InfoKosova/