Në QKUK ka nevojë një pacient për gjak të grupit A-Pozitiv

Ka nevojë për gjak kjo paciente e cila është e shtrirë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Pacienti në fjalë ka probleme me zemrën dhe tashmë duhet të futet në operacion, por i nevojitet dhurim i gjakut nga grupi A-Pozitiv

Kushdo që ka mundësi të dhurojë gjak të këtij grupi, të telefonojë djalin e pacientit në numrin: +38344527997