Në këtë shkollë në Prishtinë ky qen po i rrezikon të gjithë banorët dhe kalimtarët

Një qen i rrezikshëm është parë duke qëndruar sot në oborrin e shkollës “Pjetër Bogdani” në Prishtinë.

Ai po rrezikon banorët e lagjes dhe punonjësit nuk po kanë mundësi që të hyjnë në shkollë për shkak të tij.

Përveç punëtorë, të rrezikuar po janë edhe fëmijët e lagjes.

Rreth këtij rasti banorët e kanë njoftuar policinë./Indeksonline/