Motrat Mustafa shtyhen me njëra tjetren për nënën

Mjaftë të përfolura thuajse përditë motrat Mustafa, aktiviteti i tyre muzikor dhe shumë detaje që lidhen me karrieren e tyre dhe jo vetëm.

Mes motrash, të parat që nisen rrugën e muzikës, ishin Safetja e Sahidja, që gjithashtu janë edhe më të sukseshmet.

Megjithatë, Safetja e Sahidja, më nuk janë të vetme në këtë rrugë, pasi pjesa më e madhe e motrave tashmë janë kyçur totalisht në muzikë.

Shkurta, ka nisur të jetë mjaftë e pranishme.

Ajo, kohë pas kohe publikon fotografi nën shoqërinë e motrave të tjera, që edhe i promovon, por pak e shohim me Safeten e Sahiden.

Shkurta, në postimet e fundit shfaqet pranë dy motrave dhe të ëmës.

Të gjitha motrat Mustafa po bëjnë garë se cila po pozon më shumë e më shpesh me të ëmën, që tashmë u bë e njohur edhe për publikun e gjërë. /Kosovarja/