Vajza e që shihni në këtë foto, sot është një ndër moderatoret më të njohura sportive në ekran e cila është mjaft e pëlqyer për publikun shqiptarë.

Bëhet fjalë për Hygerta Sakon, e cila së fundmi është bërë nostalgjike dhe ka hapur arkivat.

Hygerta ka publikuar në rrjetet sociale një foto nga dita e parë e shkollës, kur ishte vetëm 6 vjeçe.

Moderatoria nuk ka hezituar të bëjë edhe përshkrimine fotos, ku flet me detaje për ‘trendin’ e atyre viteve.

“Flokët sikur m’i kanë prerë me tas, fustani me copën që kishte tepruar nga perdet (edhe pse qendisur mjeshtërisht nga motra) dhe duke përqafuar lulen e duke buzëqeshur gjasme se kështu më tha xhaxhi fotografi.

E megjithatë edhe pse të varfër më ka marrë malli për atë fëmijërinë e pastër dhe të vërtetë”, përfundon Sako.