Microsoft ka rezervuar disa surpriza për vitin 2019.

Sipas thashethemeve të fundit nga burime të afërta me kompaninë, në fakt, shtëpia e Redmond në vitin e ardhshëm do të prezantojë një tabletë të re 2 në 1 të familjes Surface Pro dhe gjithashtu një tastierë të re të lojrave për Xbox.

Nëse në fushën e smartphonave përpjekjet e ndryshme të Microsoft-it në afat të gjatë janë treguar të kota, nuk mund të thuhet e njëjta gjë në tabletin e kompanisë amerikane.

Familja Surface e Redmond në fakt është bërë një nga konkurrentët më të suksesshëm të iPad-it të Apple në mesin e tabletit top gama.

Nuk është rastësi që të ardhurat nga shitja e tabletës Surface kanë arritur në 1.18 miliardë dollarë në 2018, me një rritje prej 14% krahasuar me vitin 2017.

Vetëm për suksesin e Surface, Microsoft do të mendojë për azhurnimin e familjes e tabletave të tyre me një model të ri Surface Pro në vitin 2019, me dizajn dhe karakteristika mjaft revolucionare të standardeve të së kaluarës.