Messi injoron Mourinhon, po çfarë bëri Neymar pas këtij veprimi? [Video]

Messi dhe Mourinho vazhdojnë të mbajnë inat mes tyre.

Edhe pse trajneri portugez dukej sikur po priste që Messi t’i jepte dorën, ky i fundit nuk e ka bërë, por ka shkuar të përqafojë një nga lojtarët e United.

Mou ngeli keq dhe si për ta rregulluar disi situatën afrohet Neymar i cili e takon dhe e përshëndet shumë miqësisht.

Braziliani takoi gjithashtu edhe mesfushorin Pogba duke treguar respektin e tij.