Këngëtari Meda dhe njëri ndër reperët e parë në vend, Mc Beka, kanë bashkuar idetë për një duet të përabshkët.

Sinjalet e para për këtë bashkëpunim i dha një imazh i publikuar në Instagram nga producenti Nurteel Morina mirëpo duke mos dhënë ndonjë detaj, shkruan lajmi.net

I kontaktuar nga Lajmi.net Nurteeli i cili edhe do ta punoj këngën ka treguar se ky projekt muzikor është ripërpunim i një kënge të vjetër e cila do të punohet në verisonin modern dhe do të ketë motive nacionale.

Kënga do të vijë e realizuar edhe me videoklip.