Me këtë foto Ronaldo tregon lumturin familjare

Futbollisti i famshëm me anë të kësaj pamje ka treguar mirësin dhe gëzimin që ka në familje me bashkëshortën e tij dhe fëmijët.

Cristiano Ronaldo është njëri nga futbollistët më të mëdhenjë në historinë e sportit të futbollit, këtë e dëshmojnë më së miri sukseset e tij dhe ‘lufta’ që i ka shpallur ai moshës, pasi që si 34 vjeçarë gëzon një fizik të mahnitshëm.

Ronaldo konsiderohet si një punëtorë i madh dhe serioz kur vie fjala tek profesioni i tij, mirëpo edhe sa i përket jetës pritave aj po duket mjaft ‘i suksesshëm’.

Kjo pasi ai gëzon një familje mjaft të gjerë.

Së fundmi gruaja e tij Georgina Rodriguez, ka bërë një paraqitje me gjithë fëmijët e Ronaldos.

Kujtojmë që vetëm një nga ta është fëmija i Georginës me futbollistin. /Indeksonline/