Marina duket e urtë, por ia ka shti dy këmbët në një këpucë Getit

Dikur ishe pjese e labelit Tingulli 3nt, grup i cili menjëherë u bë ndër me të favorizuarit të zhanrit rep.

Më pas ky grup ndërroi nofkën duke u transformuar në Babastars ku iu bashkangjiten edhe reperë të tjerë.

Por, ai më i rëndësishmi i cili i dha edhe vetës epitetin “Ma i madhi n’ven” vazhdon te mbetet Getoar Selimi apo ndryshe i njohur si Getogeasy.

Por, që pas martesës me Marinën gjithçka ndryshoi përnjëherë dhe femrat e ‘zhveshura’ i përbiu toka.

A qëlloi Marina një bashkëshorte e vështirë apo si qëndron puna, sidoqoftë ia doli mjaft mirë t’ia fus Getit dy këmbët në një këpucë ./Kosovarja/