Majk mori djalin në shtëpi pas ditëlindjes, shikoni si kujdeset nëna e tij për nipin

Majk po vazhdon të jetë një ndër këngëtarët më të përfolur.

Ajo që e bën emër shumë të përfolur krahas muzikës është padyshim edhe jeta e tij private.

Majk ka një djalë nga lidhja e shkurtër e tij me Majlinda Zekën.

Dje djali i tyre festoi ditëlindjen dhe për këtë organizuan festë të madhe.

Sot, Majk e ka marrë djalin në shtëpi e nëna e tij është kujdesur në mënyrën më të mirë të mundshme për nipin.