Bastoret botërore kanë parashikuar edhe sot ndeshjet që luhen në liga të ndryshme.

Vëmendja kryesore është te rikthimi i Ligës së Kampionëve, ku do të përballen Juventusi dhe Tottenhami, në anën tjetër është Baseli dhe Manchester City

Më poshtë mund të shikoni parashikimin e bastoreve botërore, por që nuk janë qëndrim i redaksisë tonë.