LIVE: Ceremonia zyrtare për shënimin e 20 Vjetorit të Hyrjes së Trupave të NATO-s në Kosovë

Në shënimin e 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë ka nisur ceremonia zyrtare për shënimin e kësaj date.

Ceremonia po mbahet në sheshin “Skënderbeu”, ku përveç personaliteteve vendore, po marrin pjesë edhe ish-presidenti amerikan Bill Clinton, ish-sekretarja amerikane e shtetit Madeline Albright, ish-komandanti i NATO-s gjenerali Wesley Clark, kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama e të tjera personalitete nga vendi dhe bota.

CEREMONIA E SHENIMIT TE 20-VJETORIT TE HYRJES SE NATO-S

CEREMONIA E SHENIMIT TE 20-VJETORIT TE HYRJES SE NATO-S

Gepostet von Gazeta Express am Mittwoch, 12. Juni 2019

Video:

Ceremonia zyrtare për shënimin e 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë

Ceremonia zyrtare për shënimin e 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë

Gepostet von Telegrafi.com am Mittwoch, 12. Juni 2019