E si të mos komentohet një nuse si Learta.

Që nga momenti kur është martuar me djalin e Shyhretes, lëvizjet e saj bëhen lajm.

Por, fal aktivitetit të saj në rrjete sociale kemi mundësinë ta shohim gjithmonë pamjen fizike të Leartës.

Sot në një event që po merr pjesë, e gjithë vëmendjen e merr shkëlqimi i saj në dukje, me çdo fustan dhe tesha nusërie iu kalon të gjitha nuseve.

Mos të harrojmë përveç në jetën e përditshme, në çdo aheng që ajo është prezente Learta duket për mrekulli .

Më këtë pamje të dalluar, ia knaq synin vjehrrës. /Kosovarja/